Richtprijs voor nieuw dak

Een nieuw dak laten zetten is voor veel dingen goed. Het renoveert de buitenkant van de woning en kan zeer veel verbetering tonen. Bij eventuele verkoop zal dit opvallen. Bij vele oude huizen is het dak ook niet goed geïsoleerd.  Ook hier letten toekomstige inwoners van uw woning op. Maar het zal je ook een kleinere energie factuur opleveren. Je dak laten renoveren is dus goed zowel voor verkopers als voor mensen die hun woning een opknapbeurt willen geven.

Het dak renoveren vraagt wel serieus wat werk. Dit is mede afhankelijk van de vorm en het aantal ingebouwde ramen.  En je de kostprijs is dan ook niet goedkoop om een dak te laten renoveren. Maar zie het als een investering, je dak is beter geïsoleerd en de woning brengt meer op bij de verkoop. Via onderstaande calculator kan je vlug een richtprijs voor jouw nieuw dak.

Klik hier voor de online calculator